Турнір зі східних єдиноборств

У вересні минулого року ініціативна група батьків звернулася в сільраду з пропозицією відкрити філію спортивного клубу в нашому селі. Спільно з очільником громади та депутатським корпусом було прийнято позитивне рішення та виділено кошти для придбання матів.

Протягом року хлопчики та дівчатка відточували майстерністю володіння східними видами боротьби дзюдо та дзю-дзюцу, а в травні-червні цього року відбулися два турніри, на яких громада мала достойних переможців, які зайняли призові місця – Микола Караманов, Олександр Фанега, Даня Євсєєв, Данило Заруба, Евеліна Чабанова.

На турнір приїхали гідні суперники філій СК «Саторі» з Кучурган та Лиманського. Діти мали змогу помірятися фізичною силою в чесному «бою» та оцінити свої можливості та суперників. Східні види боротьби виховують у дитині благородні риси характеру – витримку, повагу до ближнього, які їм прищеплює санцей Олександр Іванович Фомін, а батьки юних спортсменів підтримують  матеріально і морально, вкладаючи душу в здобутки і перемоги своєї дитини.

Світлана ЗАДИРАКА,

директор Степанівського Будинку культури.

Залиште свій коментар