Збірна Одещини – на першому місці

Міжнародні змагання ім. Ю.Г. Затворницького, які проводилися в рамках фестивалю пляжного волейболу ЄКВ, зібрав 195 команд учасників. Це був найбільший за кількістю команд турнір в Україні. У змаганнях взяли участь юнаки та дівчата у вікових категоріях до 14, 16 та 18 років. Турнір проходив на кортах Гідропарку м. Київ (Olmeca Plage).

Міжнародні змагання проходять вже 5-й рік, і з кожним роком зростає кількість учасників, уболівальників і гостей турніру, зростає інтерес до спорту і пляжного волейболу в Україні! Головна мета даного турніру – стимулювати дітей займатися спортом, ставити цілі і їх досягати, загартовувати спортивний дух, перемагати і бути успішними.

Отримала запрошення на ці змагання і команда Роздільнянської ДЮСШ, до складу якої ввійшли: Олександр Рогожин (Болгарська ЗОШ), який виступає у складі збірної Одеської області, Павло Плотник (ЗОШ № 2 м. Роздільна), Вячеслав Переходнюк (Старостинська ЗОШ), Влад Сімаченко та Микита Добровольський (школа-гімназія № 1 м. Роздільна).

Усі юнаки боролися до останнього, не жаліючи ні себе, ні суперників. Збірна команда Одеської області виборола І місце, вигравши у своїх суперників із м. Ужгород. Переможці були нагороджені медалями, дипломами,призами, грошовим сертифікатом. Команда, у складі Павла Плотника та В’ячеслава Переходнюка, посіла п’яте місце та одержала форму і мяч. На жаль, до десятки найкращих не увійшла команда, у складі Влада Сімаченка та Микити Добровольського.

Підготували команди тренери-викладачі Роздільнянської ДЮСШ Г.М. Шкульова та С.В. Перебийніс.

Батьківський комітет відділення волейболу Роздільнянської ДЮСШ.

Залиште свій коментар