Тримаймо стрій!

Про те, як згуртована волонтерська родина Роздільнянщини нещодавно збирала кошти на автомобіль для наших захисників ми вже писали. L-200 був переданий військовим та почав разом з ними відпрацьовувати бойові задачі.


Читайте також: Автівка вже на передовій


На знак подяки наші захисники долучились до когорти привітань з нагоди Міжнародного дня волонтерів. Однак через надскладну ситуацію на Бахмутському напрямку вчасно відправити відео їм не вдалося. Але слова подяки не мають обмежень у часі.

 Машинка на місці. Ваша допомога працює на перемогу. Дякуємо всім, хто долучився та допоміг збирати кошти на придбання автомобіля. Всіх волонтерів зі святом, – під гучні звуки обстрілів передали вітання військові, які міцно тримають опір, захищаючи рідну землю.

Відео: тисни тут

Враховуючи в яких умовах використовується авто під час виконання бойових завдань, допомога у вигляді техніки, дронів або іншого обладнання нашим воїнам потрібна постійно. Тож, тримаймо стрій, підтримаймо волонтерський рух й надалі, аби наближати нашу Перемогу!

! До уваги добродіїв !

За зверненнями наших військових, які несуть службу на Бахмутському напрямку, наразі проводимо збір коштів на ТЕПЛОВІЗОР для якіснішого виконання бойових завдань.

Номер картки: 4149499397679893 (Вадим Волощенко)

Долучайся! Зроби свій внесок у ПЕРЕМОГУ!

Залиште свій коментар