Звіт про діяльність членів депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ» за 2022 рік

До складу депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ» входять: Тетяна Гаврилова, Олег Гнисюк, Олександр Дем’яненко, Сергій Приходько, Ігор Середа.

За звітний період відбулося п’ять пленарних засідань Роздільнянської районної ради Одеської області восьмого скликання. Також за період 2022 року відбулося: п’ять засідань постійної комісії районної ради з бюджету, банківської діяльності, фінансово-економічних питань та питань регуляторної політики, членом якої є Ігор Середа; два засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та гласності, розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та громадського порядку, членами якої є Тетяна Гаврилова та Олександр Дем’яненко; одне засідання постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, природокористування, надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків, членом якої є Сергій Приходько.

Війна, звичайно, внесла корективи у всі сфери нашої життєдіяльності. Слід зазначити, що з перших днів вторгнення рф на територію України 24 лютого 2022 року Сергій Приходько, обіймаючи посаду голови Роздільнянської РДА, автоматично став головою районної військової адміністрації, перед якою постали нові виклики, пов’язані з введенням в Україні воєнного стану, зокрема, створення загонів територіальної оборони, гарантування безпеки на території району, допомога внутрішньо переміщеним особам, організація та поповнення гуманітарного штабу тощо. Голова депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ» Ігор Середа одразу після початку повномасштабної війни з рашистами став до лав ЗСУ і зараз несе службу в роті охорони. Начальник управління Держпродспоживслужби в Роздільнянському районі Одеської області Олег Гнисюк у рамках своїх основних повноважень слідкує, в тому числі, і за безпечністю харчових продуктів для військовослужбовців, опікується питаннями захисту прав споживачів тощо. Тетяна Гаврилова та Олександр Дем’яненко активно допомагають ЗСУ.

Діяльність членів депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ», як і всього народу України, була спрямована на подолання проблем, які постали з війною, на найшвидшу Перемогу над ворогом та встановлення миру в нашій країні.

Депутатська фракція «СЛУГА НАРОДУ» в Роздільнянській районній раді

Залиште свій коментар