Срібні медалі роздільнянських волейболістів

У м. Чернігів пройшов ІІ тур Чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків 2001 року народження та молодше, в якому взяли участь 20 команд юнаків. Одеську область представляли Роздільнянська ДЮСШ та м. Чорноморськ.

Практично всі лідери змогли підтвердити свої чемпіонські амбіції і здобути максимальну кількість рейтингових очок, що забезпечить їм кращий засів перед фінальним туром, який відбудеться з 25 по 28 серпня в Лазурному Херсонської області.

Збірна команда Одеської області, до складу якої входять: Олександр Рогожин (Болгарська ЗОШ) та Максим Лозгачов (м. Чорноморськ) вибороли срібні медалі, поступившись у напруженій боротьбі команді з м. Ужгород. Команда у складі Павла Плотника (ЗОШ № 2 м. Роздільна) та В’ячеслава Переходнюка (Старостинська ЗОШ) посіли ІХ місце. Підготували команди тренери-викладачі Роздільнянської ДЮСШ Ганна Шкульова та Сергій Перебийніс.

Пишаємося волейболістами Роздільнянщини, які займають високі місця на чемпіонатах України, де збираються найкращі спортсмени з усіх куточків нашої країни.

Ганна Шкульова, тренер-викладач Роздільнянської ДЮСШ.

Залиште свій коментар