Інспектори ювенальної превенції провели профілактичні заходи у Роздільнянському та Лиманському ліцеях та нагадали правила евакуації

Поліцейські Роздільнянщини разом з школярами відпрацювали дії під час сигналу «Повітряна тривога»

Інспектори ювенальної превенції завітали до Роздільнянського міського ліцею № 4 та Лиманського ліцею № 1, для учнів шостих та восьмих класів було проведено профілактичні бесіди на теми: «Профілактика вчинення правопорушень», «Протидія булінгу та дотримання субординації учнів та вчителів».
Також додатково правоохоронці провели тренувальну евакуацію під час сигналу «Повітряна тривога» та нагадали учасникам освітнього процесу правила поведінки під час евакуації.
«У закладах освіти було розміщено всі покажчики напрямку руху для швидкого та безпечного проведення евакуаційних заходів, супроводжували учнів відповідальні особи, після евакуації перевірили заклад на наявність присутніх учнів. Ми рекомендуємо нагадувати своїм дітям всі правила під час евакуацій та запевняємо, що вони прямують до укриття, де є все необхідне для їхньої безпеки», – зауважив інспектор ювенальної превенції Роздільнянського районного відділу поліції Олексій Дмитренко.
Джерело: Роздільнянський районний відділ поліції 

Залиште свій коментар