«Чорноморець» – «Шахтар»: гості здобули легку перемогу

21 серпня в Одесі відбувся матч 5-го туру чемпіонату України «Чорноморець» – «Шахтар». 

В минулому турі одеський «Чорноморець» здобув першу перемогу в сезоні. Це значить, що підопічні Юрія Мороза поступово знаходять себе в еліті. Починає себе проявляти і молоде динамівське підкріплення. В останньому переможному матчі саме Микола Михайленко забив гол, а гольову передачу зробив Євген Ісаєнко.

Втім, незважаючи на мотивацію, зіграти на рівні з «гірниками» одесити не змогли. Хоч команда Мороза і старалася дати бій віце-чемпіону, однак результат поєдинку – перемога гостей з розгромним рахунком 0:3.

«Гірники» вже мали необережність втратити три очки в УПЛ, поступившись «Олександрії». Однак, враховуючи, що команда Роберто Де Дзербі задіяна ще й в кваліфікації Ліги чемпіонів, таку випадковість можна пояснити. Нещодавно «Шахтар» на виїзді здолав «Монако» (0:1) і вже 25 серпня чекаємо на матч-відповідь, однак це не завадило донеччанам добре виступити на внутрішньому чемпіонаті. В матчі з одеситами «гірники» зіграли з позиції сили. Перший гол в ворота господарів Георгій Судаков забив на 34 хвилині. Наступний Алан Патрік – вже в компенсований час по завершенню першого тайму. Останній переможний гол забив Манор Соломон вже на 4 хвилині по закінченню 90-та основних. Наразі в активі «Шахтаря» 12 очок та перша сходинка в таблиці УПЛ.  

Експерти саме ФК «Шахтар» вважали фаворитом зустрічі з одеситами. На перемогу донеччан в лінії був встановлений коефіцієнт в 1.20 Обрати БК, в лінії яких найбільш вигідні котирування, можна на сайті vseprosport.ru.   

Залиште свій коментар