Шановні виборці!

 Будьте соціально активними! Перевірте свої персональні дані у Державному реєстрі виборців.

З метою підвищення якості та достовірності списків виборців, запрошуємо вас перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців, усунути невідповідності та неточності в записі про себе.

Особливо це стосується виборців: які під час позачергових виборів Президента України у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто; змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду; мають інформацію про помилкове включення до списків інших громадян, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли); виборців, колишніх військовослужбовців строкової чи контрактної служби; громадян, що повернулися з місць позбавлення волі; громадян, що були вимушені переселитись з окупованої Автономної Республіки Крим чи зони проведення АТО (попередньо можна звернутись за тел. 3-21-87).

Зробити це можливо: особисто завітавши до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату РДА, який знаходиться за адресою: м. Роздільна, вул. Незалежності, 9. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 3-21-87.

Ірина Марченко,

начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату

Роздільнянської РДА.

Залиште свій коментар