14 лютого відбулася чергова сесія Роздільнянської міськради

Пленарне засідання чотирнадцятої сесії міської ради, яке вів міський голова В.О. Шовкалюк, відбулося 14 лютого. На порядку денному було 64 питання, 50 з яких стосувалися земельних відносин. 

Однак, спершу депутатський корпус прийняв звіт міського голови за минулий рік, який публікувався на сторінках газети «Вперед» та нашому веб-ресурсі,  звіт про виконання бюджету за 2016 рік,  ухвалив план роботи на 2017 рік. Чимало змін  внесли до низки міських програм та до бюджету на цей рік, в деяких аспектах збільшивши суми фінансування. Зокрема, йдеться про програми з благоустрою, соціально-культурного розвитку, забезпечення умов діяльності депутатів та інформатизації виконавчого комітету Роздільнянської міської ради, енергоефективності та енергозбереження у м. Роздільна.

 Значні кошти заплановано витратити на ремонт доріг та тротуарів, реконструкцію водомереж, вуличного освітлення тощо. Схвалили питання щодо розробки Генерального плану міста та будівництва Алеї Слави. Останнє було обіцяно, як зазначив міський голова В.О. Шовкалюк, на святкуванні чергового Дня народження Роздільної  підростаючому поколінню. Більш детально з проектами рішень даної сесії можна ознайомитися на офіційному сайті міськради.

Наостанок слід зауважити, що засідання сесії міської ради вкотре проходило в кабінеті міського голови. Хоча міськрада делегувала частину коштів до районного бюджету на придбання системи електронного поіменного голосування, аби працювати в більш зручних умовах. Тому це питання, між іншими, також порушили міські обранці.

Наш кор.

 

 

Залиште свій коментар