Роздільна: подорож у часі

Під таким гаслом у центральній районній бібліотеці пройшла краєзнавча година до Дня міста Роздільна, під час якої бібліотекар Ірина Любченко привітала з 156-ою річницею міста учасників заходу – а саме: старшокласників Роздільнянської ЗОШ №2 під керівництвом вчителів Тетяни Мартиненко та Ірини Васильєвої.

         Вона розповіла школярам про тих, хто народився та виріс, хто приїхав і залишився назавжди тут, полюбивши за особливий комфорт, прекрасні традиції та історію. В свою чергу, один з учнів – Павло Кожухар – зачитав власний вірш про Роздільну. Також деякі школярі продекламували вірші про місто наших земляків – Галини Самсонової та Лідії Букреєвої.

         В ході заходу пройшла вікторина під назвою «Вгадай своє місто за фото», яка не викликала складнощів у присутніх. Відповіді були швидкими та правильними. Бібліотекар Наталя Василенко організувала «Літературний путівник», який зібрав у  собі цікаві книжки про нашу Роздільну, а вчитель історії Кам’янської ЗОШ Геннадій Єфимов з використанням відеослайду занурив всіх в атмосферу становлення та розбудови Роздільної та всього району. Його розповідь була насиченою історичними фактами  та подіями, що викликало неабияку зацікавленість серед школярів.

         Оксана ЦИМБАЛЮК,

бібліотекар-координатор Інтернет-послуг ЦБС.

Залиште свій коментар