Позбутися головного болю за 30 секунд 

Головний біль – далеко не найприємніше відчуття. Особливо коли це відбувається на роботі або в дорозі, а потрібних ліків під рукою немає, та й приймати їх зайвий раз теж не хочеться.

Сьогодні ми поділимося з вами простим способом, який допоможе впоратися з головним болем і стресом всього за 30 секунд без допомоги лікарських препаратів.

На нашому тілі існують активні точки, масажні дії на які здатні полегшити больові відчуття різного походження. Методика точкового масажу прекрасно підходить і для того, щоб справитися з нападами головного болю.

Необхідна нам масажна точка розташована на долоні, між великим і вказівним пальцями. Щоб знайти її, з’єднайте ці пальці. Бачите виступаючу м’яз на долоні? Це і є та сама точка.

Що потрібно робити?

Натисніть на неї так, щоб ваш великий палець виявився зверху, на тильній частині руки, а вказівний палець – на долоні. Натискайте на точку протягом 30 секунд, а потім змініть руки і натискайте на точку на іншій руці ще 30 секунд. Якщо все робити правильно, то дуже скоро головний біль минеться.

Важливо! Масаж цієї точки протипоказаний вагітним жінкам, так як вплив на неї може викликати передчасні перейми.

Залиште свій коментар