Любіть Україну! На світі вона єдина

У Виноградарській ЗОШ була проведена низка виховних заходів з нагоди Дня Соборності України, Акту злуки УНР і ЗУНР: години спілкування «Що я знаю про День Соборності України», усні журнали « День Соборності – перше свято України», «круглий стіл» «Україна соборна, єдина держава» (7, 8, 9 класи)

Вчителем історії Л.Ф. Морозовою організовано мобільну ініціативну групу, до складу якої увійшли учні 5, 8 класів. Учні 1-4класів демонстрували свої знання в інтелектуальній вікторині «Як я знаю Україну». Також  відбулося загальношкільне свято «Соборна мати – Україна, одна на всіх, як оберіг», у проведенні якого взяли участь учні 3 класу (класний керівник Л.Є. Короленко), 5клас (В.Ю. Волошина ), 9 класу (Н.Я. Мартинюк).

Під час свята учні школи провели акцію «Україна соборна – Україна єдина», взявшись за руки, всі скандували: «Україна – соборна, Україна – єдина!». Зворушливими та емоційними були пісенні виступи учнів 3 та 5 класів. Аплодуючи, всі присутні разом із п’ятикласниками співали пісню «Любіть Україну! На світі єдина вона!». Маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно та духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Ми пишаємося тим, що ми – українці, і саме від нас залежить, якою буде наша держава.

В. Волошина, педагог-організатор Виноградарської ЗОШ.

.

 

Залиште свій коментар