Все, що робиться, – заради дітей

Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Для дітей, які проживають у селі Болгарка, відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Подарував маленьким болгарцям містечко для веселого та активного відпочинку депутат Одеської обласної ради, їх земляк В.В. Фінік.

Відкрила урочистий захід Єгорівський сільський голова Г.П. Караман, яка у своїй промові зазначила: “Наша Болгарка з кожним роком розростається, поповнюється малечею. А ось місця погратися з однолітками, покататися на гойдалках у нас не було. Ми звернулися до депутата Одеської обласної ради В.В. Фініка з проханням виправити ситуацію, і він, не вагаючись, допоміг нам. Користуючись нагодою, від імені батьків та дітей хочу висловити слова подяки Владиславу Васильовичу за зведений дитячий майданчик, за його постійну допомогу в покращенні матеріальної бази закладів соціальної сфери, турботу про дітей. Також завдячую депутату районної ради В.В. Кайсину та активістам, жителям Болгарки, які завжди долучаються до всіх добрих справ, що реалізуються у селі. Безумовно, тільки гуртом, спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень життя односельців, забезпечити гідні умови для розвитку підростаючого покоління”.

Звертаючись до гостей свята, В.В. Фінік наголосив: “Створення дитячих ігрових майданчиків дарує радість для малечі, можливість активно розвиватися і, звісно, це допомога батькам. Адже у сільських дітей, на відміну від міських, мало привілеїв для свого розвитку й дозвілля. Мені приємно було долучитися до цієї справи та подарувати хоча б трошечки радості найменшеньким болгарцям. Все, що ми робимо, – заради дітей”.

Настоятель храму села Болгарка отець Володимир (Кошарко) освятив новозбудований дитячий майданчик. І ось, нарешті, відбулася така довгоочікувана для малечі подія – червона стрічка перерізана. Діти залюбки опановували нові атракціони: гірки, карусель, гойдалку. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу, було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.

 болгарка

Наш кор.

 

Залиште свій коментар