Відкрита першість Одеської області з настільного тенісу

У спортивній залі Роздільнянської ДЮСШ відбулася відкрита першість Одеської області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат, присвячена Дню визволення м. Роздільна від нацистських загарбників. У змаганнях брали участь вихованці ДЮСШ Красноокнянського району, Фрунзівки, Велико-Михайловки, м. Подільськ (Котовськ) та збірна команда Роздільнянської ДЮСШ, за участю юних тенісистів Єгорівської, Щербанської, Єреміївської та Кошарської ЗОШ. Команда була представлена трьох віковими групами 2000-2001, 2002-2003, 2004-2005 років народження.

Відкрив змагання Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, директор Роздільнянської ДЮСШ В.М. Замітайло. З привітанням та найкращими побажаннями до учасників змагань звернувся голова районної ради Ф.В. Сігал. Також він розповів про велику роботу, яку проводить депутатський корпус райради для покращення умов занять фізичною культурою і спортом у нашому районі: це капітальний ремонт Роздільнянських ЗОШ № 2 та № 4. Виділені кошти на капітальний ремонт душових у Роздільнянській ДЮСШ та інше. Також з привітаннями до учасників змагань звернувся міський голова В.О. Шовкалюк. Він побажав юним спортсменам здоров’я, миру та перемог у спорті.
За результатами, у командному заліку збірна команда Роздільнянської ДЮСШ посіла перше місце; на другому місці – Красноокнянська ДЮСШ, на третьому місці – Захарівська ДЮСШ.

В особистому заліку: серед юнаків старшої вікової групи ІІ місце посів Станіслав Байшев (2000 р.н.), Щербанська ЗОШ; серед юнаків середньої вікової групи: ІІ місце – Богдан Хилковський (2002 р.н.), Єгорівська ЗОШ; серед юнаків молодшої вікової групи: І місце – Андрій Пірогов (2003 р.н.), Роздільнянська школи-гімназія № 1; ІІ місце – Максим Коваленко (2004 р.н.), Єгорівська ЗОШ; ІІІ місце – Ігор Филимоненко (2005 р.н.), Єгорівська ЗОШ; серед дівчат старшої вікової групи: ІІІ місце – Дарина Шамбровська (2001 р.н.), Єреміївський НВК; середньої вікової групи: І місце – Марина Шеремет (2002 р.н.), Щербанська ЗОШ; ІІ місце – Аліна Шульга (2003 р.н.), Єгорівська ЗОШ. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами.

У командному заліку за призові місця від районної ради Ф.В. Сігал вручив грошові премії та кубок команді-переможцю.

Роздільнянська ДЮСШ висловлює подяку судді першої категорії, неодноразовому чемпіону Одеської області та бронзовій призерці Всеукраїнських змагань з настільного тенісу серед працівників освіти, вчителю Виноградарської ЗОШ О.П. Рябовій та неодноразовому чемпіону Одеської області І.В. Заборєй. Також вдячні вчителям фізичної культури: О.О. Кравченко (Єгорівська ЗОШ), М.С. Лазар (Щербанська ЗОШ), П.М. Леонову (Кошарська ЗОШ), Я.Я. Любкевич (Єреміївська ЗОШ), які відповідально поставилися до даного заходу та доставили учнів на змагання. Особлива подяка тренеру-викладачу Роздільнянської ДЮСШ Г.С. Новаченко, який організував ці змагання.

Алла Сімаченко,

інструктор-методист Роздільнянської ДЮСШ.

Залиште свій коментар