ПІДДОБРИТИ ПО-РОЗДІЛЬНЯНСЬКИ. Український борщ. #1

Готуємо український борщ із головною редакторкою Роздільнянського медіа «Вперед» Наталією БУКОВСЬКОЮ та ведучим випусків Владиславом СІМІЦАРЕМ. «Піддобрити по-роздільнянськи» – це кулінарні відоси, в яких ми готуємо страви за рецептами наших ґазд та ґаздинь. Це допоможе нам зберегти самобутність роздільнянської кухні.

СМАЧНОГО ПЕРЕГЛЯДУ!

Якщо вам подобається контент на цьому каналі, ви можете піддобрити нас грошиками на банку моно для подальших відосиків та закупівель продуктів:

mono https://send.monobank.ua/jar/9pHvUcUpwV

Також підписуйтесь на нас в ютубі й соцмережах, поширюйте контент

Наш Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063644316374

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gazetavpered_rozdilna

Наш YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCq2ChXRqUMK6uFUk_g8Aq8w

Наш Telegram-канал: https://t.me/rozdilna_gazetavpered

Залиште свій коментар