Заходи щодо запобігання незаконному обігу зброї

В рамках проведення профілактичних заходів поліцейські Роздільнянського ВП ГУНП в Одеській області на території району проводять відпрацювання залізничної та автостанцій, громадських місць.

Їх зусилля спрямовані на виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї.

Перевіряють поліцейські й осіб, які перебувають на відповідних обліках, і власників мисливської, нарізної, гладкоствольної, травматичної, газової та холодної збої, раніше судимих осіб, що перебувають під адміннаглядом.

Нагадуємо, що, відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проте, законодавством передбачено звільнення від кримінальної відповідальності особи, яка незаконно зберігала зброю, але добровільно здала її органам влади.

Якщо у когось є будь-яка інформація щодо незаконного обігу, зброї, боєприпасів, вибухівки і речовин просимо звертатися до Роздільнянського відділу поліції за тел: 5-04-42, 095-003-66-06.

Роздільнянський ВП ГУНП в Одеській області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залиште свій коментар