Стартував сезон змагань з дзюдо

У вересні всі діти йдуть до школи, а вихованці спортивної школи окрім занять почали дуже активно готуватися до змагань. І вже 18 вересня цього року троє дзюдоїстів представили Роздільну на V спортивних іграх школярів Одеської області серед юнаків та дівчат 2000-2001 років народження: Долганенко Оксана посіла друге місце, Пашкалян Олександр та Ткаченко Надія посіли третє місце.

1 жовтня молодші спортсмени поїхали до Херсону на Всеукраїнський турнір «Кубок Скіфів» та представили наше місто в чотирьох вікових категоріях серед юнаків та дівчат 2004-2005, 2006-2007, 2008 та 2009 років народження.

17 роздільнянців змагалися дуже достойно, але конкуренція була велика: понад 700 учасників з 11 регіонів країни, та не дивлячись на це привезли такі місця: Лаптєв Данило – друге місце, Дурдук Ангеліна, Стороженко Олександра – третє місце, Лаптєва Кіра – п’яте місце. В десятку увійшли: Царук Павло, Довганенко Володимир та Віталій, Білан Артем, Бегар Ігор, Мандровська Олександра, Махновський Іван, Мельниченко Варвара, Бикова Марія, Стороженко Вікторія, Марциненко Олексій, Бєломєстний Юрій  та Турута Микола.

2 жовтня в Одесі пройшов Чемпіонат Одеської області з дзюдо U 17                         і майбутні випускники Роздільнянської ДЮСШ посіли такі місця: Ткаченко Надія – перше місце, Долганенко Оксана – друге, Пашкалян Олександр – друге та Поздняков Юрій – четверте, тим самим довели, що гідні називатися дзюдоїстами.

Їх молодші товариши 16 жовтня у тій же Одесі на стадіоні «Динамо» довели, що будуть гідною зміною випускникам. Дзюдоїсти 2007, 2008, 2009 та 2010 років народження змагались зі спортсменами Одеської області. Висновок змагань такий: Мельниченко Варвара – перше місце, Бикова Марія, Лаптєв Данило, Турута Микола та Стороженко Вікторія – друге місце, Лаптєва Кіра, Бегар Ігор, Нейченко Станіслав та Марциненко Олексій – третє місце, Бєломєстний Юрій – п’яте місце, Блажевський Євген та його молодший брат Блажевський Єгор посіли сьоме місце.

Отакі великі результати за такий маленький строк. Ми дуже пишаємося вами! Бажаємо вам перемог у майбутньому!

Підготувала учасників до цих змагань старший тренер-викладач Роздільнянської ДЮСШ, майстер спорту України та СРС Горобій Вікторія Володимирівна.

Батьківський комітет відділення дзюдо Роздільнянської ДЮСШ.

Фото з Інтернету.

Залиште свій коментар