Срібло на Чемпіонаті України

У смт. Лазурне Херсонської області відбувся фінал Чемпіонату України з пляжного волейболу. Фінальний етап змагань серед спортсменів віком до 16 років підсумував офіційний сезон з пляжного волейболу.

З 38 команд дівчат та з 16 команд юнаків до кращої четвірки потрапили всі ті, хто був лідерами на попередніх турах. Роздільнянська ДЮСШ достойно виступила на чемпіонаті. До складу нашої команди увійшли: Олександр Рогожин (Болгарська ЗОШ), який виступає у складі збірної Одеської області, Павло Плотник (ЗОШ № 2 м. Роздільна), В’ячеслав Переходнюк (Старостинська ЗОШ). За три тури розклад сил у чемпіонаті серед юнаків не змінився – найкращою командою в даній віковій категорії залишились закарпатці Роля – Мошак, срібні призери – Лозгачов – Рогожин (Чорноморськ – Роздільна), бронзові – Бойко – Кравченко (Нова Каховка – Олешки).

За золоті медалі збірна Одеської області боролася до останнього. Гра проходила у рівній боротьбі: майстерні удари, цікаві комбінації, юнаки демонстрували досить високий рівень. Проте, як і в будь-якій грі, завжди є переможець. З рахунком 1:2 (21:18), (19:21), (13:15) наша команда програла команді Ужгорода. Всі учасники змагань отримали величезне задоволення від напруженої та цікавої гри. Друга команда (Плотник – Переходнюк) посіла почесне сьоме місце.

Підготували команди тренери-викладачі Роздільнянської ДЮСШ Г.М. Шкульова та С.В. Перебийніс.

Залиште свій коментар