Представники центру «Генерація UA» – дітям Роздільнянщини

Нещодавно розпочав свою роботу Одеський дитячий центр соціально-психологічної допомоги “Генерація UA”, метою якого є надання різносторонньої допомоги дітям, що постраждали внаслідок бойових дій у Донецькій та Луганській областях України, дітям з особливими потребами, дітям із багатодітних та малозабезпечених родин, дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітям-сиротам.

Діяльність центру «Генерація UA» це: психологічна підтримка; майстер-класи, семінари, навчальні курси з різних дисциплін професійної орієнтації, як, наприклад, дизайн та архітектура, перукарська майстерність; ознайомчі заняття із захисту прав дітей та запобігання корупції. Особлива увага приділяється соціально-психологічній підтримці дітей та долученню батьків до процесу реабілітації дитини.

Представники центру нещодавно відвідали дітей із Роздільної. Діти малювали і ділились своїм внутрішнім світом, своїми відчуттями. Які вони справжні і відкриті! Дякуємо президенту Південноукраїнської асоціації арт-терапевтії Вірі Поповій, яка проводила з дітьми заняття. Спасибі т. в.о. начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Вірі Трачук, яка провела чудову організаційну роботу і надала можливість представникам “Генерації UA” познайомитись з мешканцями дитячого притулку “Теплий дім”, з дітками зі сходу України.

Цей мобільний виїзд в Одеську область пройшов за підтримки Дитячого фонду Німеччини (ChildFund Deutschland) та за фінансової підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини (BMZ).

“Генерація UA” запрошує до співробітництва організації та волонтерів, які зможуть поєднати свої зусилля по роботі з дітьми в Одеській області. Ми проводимо з дітьми заняття з арт-терапії, хенд-мейду, заняття із захисту прав дітей та антикорупції, а також заняття із фото- та відеомайстерності. Якщо у вас є ідеї та бажання дати дітям нові знання та цікавий досвід, будемо раді з вами познайомитись та прийняти в свою команду. Для зв’язку з нами використовуйте, будь ласка, опцію приватних повідомлень через нашу сторінку.

Одеський дитячий центр соціально-психологічної допомоги “Генерація UA”.

центр "Генерація UA" у Роздільный

Залиште свій коментар