Про організацію громадських робіт у Роздільнянському районі в 2019 році

Про організацію громадських робіт на підприємствах, в установах, організаціях Роздільнянського району на 2019 рік

Відповідно до статей 6, 24, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 31 Закону України «Про зайнятість населення», Порядку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 175, з метою забезпечення тимчасової зайнятості зареєстрованих безробітних; осіб, які перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості як такі, що шукають роботу; працівників, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення до 50 відсотків передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва продукції:

  1. Організувати у 2019 році на підприємствах, в установах, організаціях Роздільнянського району проведення громадських робіт, що мають суспільно-корисну направленість, економічну, соціальну та екологічну користь для району.
  2. Визначити перелік видів громадських робіт, що мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам району та сприяють соціальному розвитку на 2019 рік (додаток 1).
  3. Визначити перелік місцевих рад на яких планується організація громадських робіт на території Роздільнянського району у 2019 році (додаток 2).
  4. Фінансування організації громадських робіт здійснювати за рахунок коштів місцевих бюджетів, роботодавців та інших не заборонених законодавством джерел. Фінансування організації громадських робіт, до яких залучаються зареєстровані безробітні та (або) працівники, які втратили частину заробітної плати, здійснювати за рахунок коштів місцевих бюджетів та (або) коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За рахунок коштів Фонду здійснювати насамперед фінансування організації громадських робіт, кошти для фінансування якої виділено з місцевих бюджетів.

  1. Рекомендувати Роздільнянській районній філії Одеського обласного центру зайнятості (Кукішевій О.П.) здійснювати направлення зареєстрованих безробітних; осіб, які перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості як такі, що шукають роботу; працівників, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення до 50 відсотків передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва продукції на тимчасові робочі місця згідно укладених з роботодавцями договорів.
  2. Це розпорядження набиране чинності з дня його офіційного опублікування.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації.

 Голова районної

державної адміністрації                                                              Н.В. Бараненко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залиште свій коментар