Роздільнянському райавтодору бути

Про це стало відомо під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Зокрема, заступник голови райради С.М. Крилов зазначив: «Рішення про ліквідацію нашого райавтодору було прийнято ще у далекому 2007 році. З того часу шляхи Роздільнянського району або не ремонтувались, або ремонтувались за залишковим принципом, від чого страждали усі наші громадяни, адже від стану доріг часто залежить не тільки здоров’я, а й життя. Не один рік керівництво районної ради намагалось повернути дорожній підрозділ у район, і от наразі нам це вдалося, з чим я нас усіх і вітаю. Ми дуже вдячні новому керівництву Облавтодору та Укравтодору за порозуміння, за те, що нас почули, і нам вдалося переконати у доцільності такого кроку. Висловлюємо надію, що утримання та ремонт доріг відтепер буде у належному стані».

Крім того, Сергій Миколайович звернувся до присутніх голів місцевих рад із проханням надати фінансову допомогу на відновлення та ремонт будівель, споруд на території підприємства, закупівлю необхідної оргтехніки тощо, а найголовніше – посприяти у кадровому забезпечені, в першу чергу, водіїв та механізаторів.

На даний час ДП «Одеський облавтодор» розпочато відповідну роботу з метою отримання письмового дозволу від ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» на створення відокремленого дорожнього підрозділу в Роздільнянському районі.

Наш кор.

Фото з архіву про стан доріг в Роздільнянському районі.

Залиште свій коментар