17 січня відбудеться 16-та чергова сесія Роздільнянської районної ради

ПОВІДОМЛЕННЯ

Про скликання шістнадцятої чергової сесії Роздільнянської районної ради сьомого скликання

17 січня 2017 року о 10.00 у залі засідань районної ради (м. Роздільна, вул. Незалежності (Свердлова), 9, II поверх) відбудеться пленарне засідання шістнадцятої чергової сесії Роздільнянської районної ради сьомого скликання.

Для розгляду на сесії рекомендовано такі питання:

  1. Про звіти райдержадміністрації про хід виконання програм за 2016 рік.
  2. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 28 грудня 2016 року № 295-VII “Про районний бюджет Роздільнянського району на 2017 рік”.
  3. Про внесення змін до додатку до рішення районної ради від 16 липня 2013 року № 562-VI “Про припинення юридичної особи – КПСВТГРР “Бюро технічної інвентаризації” шляхом ліквідації”.
  4. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 17 листопада 2015 року № 11-VII “Про утворення постійних комісій Роздільнянської районної ради сьомого скликання”.
  5. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 17 листопада 2015 року №12-VII “Про утворення Президії Роздільнянської районної ради сьомого скликання”.
  6. Про затвердження районної програми підтримки КПСВТГРР “Видавництво газети “Вперед” на 2017 рік.
  7. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту в Роздільнянському районі на 2017-2021 роки.
  8. Іінші.

На пленарне засідання, крім депутатів районної ради, запрошуються в.о. голови, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівник Роздільнянської місцевої прокуратури, начальник Роздільнянського відділу поліції ГУНП в Одеській області, начальник Роздільнянської ОДПІ ГУДФС в Одеській області, начальник міжрайонного відділу управління СБУ в Роздільнянському районі, начальник Роздільнянського районного управління юстиції, міський, селищний, сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, директори комунальних підприємств спільної власності територіальних громад району, виконавчий апарат районної ради, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

Ф.В. Сігал, голова районної ради.

 

Залиште свій коментар