На Одещині проводиться обстеження прикордонних водойм

Прикордонники Білгород – Дністровського загону, спільно з фахівцями відділу спеціальних дій на воді Одеського загону морської охорони проводять заходи з обстеження прикордонних водойм.

Заходи здійснюються з метою протидії контрабандній діяльності та виявлення можливих трубопроводів або інших пристосувань що можуть використовуватися у протиправній діяльності на державному кордоні.

За допомогою водолазного спорядження здійснено обстеження дна Кучурганського лиману вздовж лінії державного кордону. Також обстеженню підлягали прикордонні ділянки річок Турунчук та Дністер в зоні відповідальності Білгород – Дністровського прикордонного загону.

Хочу зазначити, що вчора обстеження дна р. Дністер здійснювалось спільно з представниками Прикордонної поліції Республіки Молдова, у рамках спільного патрулювання державного кордону.

В ході обстеження водойм будь-яких пристосувань, які вказували б на підготовку або здійснення протиправної діяльності на державному кордоні не виявлено.

За останні два роки на Придністровській ділянці кордону Білгород-Дністровського загону прикордонниками виявлено та ліквідовано шість спиртопроводів.

Такі заходи будуть періодично проводитись прикордонниками і надалі, задля запобігання порушенням прикордонного законодавства.

Прес-служба Білгород-Дністровського прикордонного загону

 

Залиште свій коментар