У Роздільній вшанували загиблих працівників органів внутрішніх справ

22 серпня, традиційно, у Роздільній до меморіалу працівникам органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків представники влади, колеги, громадськість поклали квіти та символічний вінок пам’яті.

Цього дня пройшли колоною від адміністративної будівлі райвідділу до пам’ятника загиблим співробітники Роздільнянського ВП на чолі з начальником відділу, полковником О.Є. Кашперуком. Від адміністративної будівлі РДА рушила колона держслужбовців, представників органів місцевого самоврядування, райвійськкомату, громадськості.

Мітинг-спомин відкрили під звуки Державного Гімну України. В ході його прведення прозвучали теплі слова вдячності, суму за передчасно обірваними життями наших земляків: В.П. Тарнавського, М.В. Полтавченка, А.В. Туркова, А.С. Бразди, І.В. Наконечного, М.М. Данилова, В.П. Мельника. На знак пам’яті про них оголосили хвилину мовчання…

За загиблими відправив поминальну панахиду настоятель Свято-Миколаївського храму, протоієрей отець В’ячеслав (Ткаченко).

Залиште свій коментар