Долучайся до створення у Роздільній “Галявини казок”

Шановні жителі міста Роздільна!
В першу чергу звертаюсь до вас, патріотів свого міста, не байдужих людей, котрим не все рівно, яким є, буде наше місто. Сьогодні, в зв’язку з розвитком громад активізувалась громадськість, яка зрозуміла свою роль в суспільстві.
Ми з захопленням спостерігаємо за нашими сусідами, як вони упорядковують, облаштовують території своїх сіл та міст. Але не звертаємо уваги на те, що ініціатором, головною рушійною силою всіх змін є сама громадськість. Не та громадськість, яка тільки чекає якихось змін, а та, яка пропонує, проявляє ініціативу і бере на себе відповідальність за виконання.
Сьогодні у нас з вами з’явилася можливість довести, в першу чергу самим собі, що ми можемо, що ми здатні на зміни, що ми здатні брати відповідальність за зміни. Є перша ластівка. Керівництво міста схвалило ініціативу ГО «Громада Роздільнянщини» про створення в нашому місті «Галявини казок». Це перший проект, який дасть початок реалізації інших проектів, в тому числі запропонованих вами.
Поки йде узгодження земельної ділянки, ми звертаємось до жителів міста з пропозицією долучитись до цього проекту всім не байдужим людям і надати посильну допомогу в його реалізації.
Що потрібно?
Потрібні люди, які можуть працювати з деревом, різьбою по дереву, виготовляти макети звірів, птахів, казкових персонажів (можливо з бетону, є така техніка), хто вміє плести тин. Дуже необхідні ковалі, художники – дорослі і талановиті діти. Для реалізації проекту необхідні предмети побуту, вжитку: глиняні глечики, колеса до воза, віз або його фрагменти,
не обов’язково нове. Потрібні «перспективні» пеньки дерев, з яких можна щось робити, або інформація де їх можна знайти. Роздільнянський ВОДОКАНАЛ, який знаходиться за адресою вул. Шевченка – 81, готовий прийняти речі та предмети подаровані вами.
Ми розміщуємо декілька світлин для загального розуміння проекту, вони не є кінцевим варіантом. Тому допускаються пропозиції і зберігається можливість ініціативи та творчості.
Про свою згоду пишіть в коментарях .Це важливо. Маємо знати скільки маємо тих, хто підтримує. І не забувайте поширювати інформацію – це важливо!
ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО ПОДАРУНОК НАШОМУ МІСТУ ДО 30-ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІУКРАЇНИ!!!
Володимир ВАСИЛЕНКО,
голова ГО “ГРОМАДА РОЗДІЛЬНЯНЩИНИ”

Залиште свій коментар