Волейбольний турнір в Степовому

В цьому році вже 32-й раз зібралися любителі волейболу в с. Степовому на турнір, присвячений воїну-інтернаціоналісту В’ячеславу Чернишову. В грудні далекого 1984 року В’ячеслав загинув в Афганістані, але односельці пам’ятають його і на честь нього опроводять ці змагання. Цього року в них взяли участь сім команд: дві – зі Степового, дві – з Роздільної, а також команда з смт Лиманське, с. Кучурган та наші гості з смт Іванівка.

На відкритті турніру були присутні: заступник голови районної ради С.М. Крилов, депутат районної ради В.С. Кот, голова сільської ради С.В. Кот.

Турнір відкрила гра між командами м. Роздільна – команди «Здоров’я» та більш молоді гравці ДЮСШ не могли виявити сильнішого і двох партіях і прийшлося грати третю  партію, в якій перемогла більш молода команда ДЮСШ. Турнір розпочався о. 10.00 і тривав до пізнього вечора фінальною грою між командами с. Степового та смт Іванівка Переможцями стали місцева команда в складі: Віталія Кумайгородського, Олександра Табанюка, Віктора Циберного, Олександра Лисяного, Андрія Онінієнка, Влада Дегтярьова, Миколи Варченко, Сергія Ушанова (капітана і тренера команди).

Третє місце посіла команда ДЮСШ з м. Роздільна ,яка в запеклій боротьбі виграла у команди Лиманського.

На турнірі були присутні місцева молодь і воїни-афганці с. Степове Володимир Сорочан, Микола Руснак, Юрій Олексієнко, Олег Проценко.

Допомагали проводити турнір суддівська бригада у складі: Сергія Ушанова, Сергія Мартинова і Олександра Букреєва.

Турнір пройшов у дружній і душевній атмосфері, чому сприяли робітники ПП О.М. Бакуменко,  які пригощали учасників турніру смачною випічкою і гарячим чаєм.

Велика вдячність депутату районної ради В.С. Коту за допомогу в організації і проведенні турніру як доброю порадою, так і матеріальною допомогою.

Кращі гравці турніру Сергій Ушанов (с. Степове) і Василь Линчак (Іванівка) були нагороджені цінними подарунками.

Володимир ЗІМІН,

керівник спортивно-масової роботи РС «Спартак».

Залиште свій коментар