Бій Постола з Раміресом перенесли через спалах коронавірусу

Титульний бій між українським боксером Віктором Постолом і володарем чемпіонських поясів WBC і WBA у першій напівсередній вазі американцем Хосе Карлосом Раміресом не відбудеться через спалах коронавірусу в Китаї. Про це повідомляє “УКРІНФОРМ“, з посиланням на Top Rank у Twitter. Поєдинок мав відбутися 1 лютого 2020 року у китайському місті Хайкоу. Його нову дату проведення оголосять пізніше. Про це повідомляє  Top Rank у Twitter.

Президент Top Rank Боб Арум зазначив, що головне для організаторів бою зберегти здоров’я бійців: “Здоров’я та безпека наших бійців та всіх, хто працює над подією, – це найважливіше. Очікуємо, що ситуацію незабаром вдасться взяти під контроль. Сподіваємося на організацію бою у Mission Hills Haikou у найближчому майбутньому”.


Читайте також: У Китаї закрили 13 міст через вірус

Небезпечний коронавірус з Китаю поширюється світом


Як повідомлялося, колишній чемпіон світу 35-річний український боксер Віктор Постол отримав унікальний шанс повернутися до “великої гри” – відібрати у Раміреса обидва його чемпіонські пояси.

Чемпіон WBC та WBA у першій напівсередній вазі американець Хосе Карлос Рамірес за бій з українським боксером отримає гонорар у 1,2 мільйона доларів.

Джерело: “УКРІНФОРМ”

Залиште свій коментар