«Кубок Південної Пальміри»

12-16 червня 2017 року на березі Чорного моря у смт Затока Білгород-Дністровського району пройшов ІV Міжнародний турнір з гандболу «Кубок Південної Пальміри» серед команд юнаків та дівчат 2004 та 2006 років народження.

Мета змагань: популяризація та розвиток гандболу в Одеській області, зміцнення дружніх стосунків між командами. В змаганнях брали участь команди юнаків та дівчат із Молдови, Білорусі, Литви та України. Організатором змагань була Іванівська ДЮСШ.

Команда Роздільнянської ДЮСШ (тренер-викладач Г.М. Шкульова) була теж запрошена на ці змагання. Діти та їх батьки дуже вдячні організатору, спонсору змагань Валерію Леонідовичу Воскобойнику за чудовий захід, який сприяв активному та результативному (сьоме місце) відпочинку юних спортсменів. Приємно, що жоден з учасників не залишився без призів.

Члени батьківського комітету: О.В. Голубова, О.В. Нестєрова, В.М. Широкопояс щиро вдячні небайдужим людям, а саме: голові міської ради В.А. Шовкалюку, В.В. Писаревському та депутату міської ради Ю.Є. Куксі за підтримку та організацію поїздки.

Батьківський комітет відділення гандболу Роздільнянської ДЮСШ.

Залиште свій коментар