17 квітня – День пожежної охорони України

Шановні ветерани та пенсіонери пожежної охорони Роздільнянського району!

Шановні колеги!

Від імені колективів 5-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області та Роздільнянського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Одеській області, щиро вітаю Вас з Днем  пожежної охорони України!

День пожежної охорони – це свято мужніх і відважних людей, які щодня сумлінно захищали, а дехто і сьогодні захищає Україну, життя і майно громадян  від зазіхань вогняної стихії, техногенних аварій і стихійних лих та інших надзвичайних ситуацій.

Найцінніше, що є в нашій службі – це наша славна історія, наші традиції – це ветерани. Саме у них молоде покоління рятувальників переймає дорогоцінний досвід, який допомагає їм впоратися з поставленими завданнями. Ви для сьогоднішніх рятувальників – справжній взірець, втілення відваги та шляхетності.

Дорогі ветерани прийміть найщиріші вітання і побажання – міцного здоров’я, довгих років життя, добробуту та любові, сил і оптимізму, щоб гідно долати всі життєві негаразди,  знаходитися поряд з нами, у колі нашої дружньої  пожежно-рятувальної родини!

Своїм колегам по роботі я хочу побажати найголовнішого – завжди здоровими та неушкодженими повертатися з викликів. Бажаю Вам завжди приходити на роботу з гарним настроєм, а повертатися додому з радістю та почуттям виконаного обов’язку!                                 

      

З повагою Олександр ЯРОВИЙ,

                                                   начальник 5-го Державного пожежно-рятувального загону

                          ГУ ДСНС України в Одеській області,

                          полковник служби цивільного захисту 

 

Залиште свій коментар