На сесії районної ради

На XII позачерговій сесії районної ради, що відбулася в залі засідань райради, було розглянуто 11 питань порядку денного.

Вів сесію голова районної ради Ф.В. Сігал. З 34-х депутатів на сесії були присутні лише 20 народних обранців. Незважаючи на таке нехтування своїми обов’язками 14-ма депутатами, кворум був, тому після традиційного звучання Державного Гімну України депутатський корпус розпочав свою роботу.

Першим на засіданні сесії розглядалося питання про уповноваження КУСВТГРР “Роздільнянський районний центр забезпечення  та обслуговування закладів і установ освіти” здійснювати реалізацію законодавства України у сфері соціального розвитку закладів і установ освіти району, забезпечення науково-методичної, стабільної фінансово-господарської діяльності закладів і установ освіти, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селища, міста Роздільнянського району. Також було прийнято низку рішень стосовно роботи новоствореного центру.

Важливим для району стало четверте питання порядку денного – “Про звільнення Ігоря Тимофійовича Бичкова з посади головного лікаря КЗ “Роздільнянська ЦРЛ”. Більшістю голосів депутати підтримали дане рішення.

Серед питань, що розглядалися на сесії та були одностайно підтримані депутатами, були питання про тарифи на теплову енергію. Народні обранці затвердили тарифи на теплову енергію, що відпускається тепловими об’єктами КПСВТГРР “Роздільнатеплокомуненерго”. Також підтримали рішення про звернення Роздільнянської райради до Президента України, ВРУ та КМУ щодо врегулювання проблем із підвищенням тарифів (текст звернення читайте у наступному номері).

У роботі сесії взяли участь депутат облради І.Ю. Іоганов, помічники народного депутата України О.С. Пресмана, сільські голови, інші запрошені.

Наш кор.

 

Залиште свій коментар