Громадянин Молдови порушив правила перебування іноземців в Україні

З метою запобігання і протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, з 21 лютого по 30 квітня 2018 року на території міста Одеси та області проводяться профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Так, протягом тижня в рамках проведення профілактичних заходів поліцейськими Роздільнянського відділу поліції встановлено громадянина Молдови, який порушив правила перебування іноземців в Україні.

Спільно з відділом прикордонної служби «Кучурган» правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, виявлено особу без громадянства при спробі перетинання кордону. Вказаний громадянин був доставлений до прикордонного відділу ВПС «Кучурган» де відносно останнього складено протокол про адміністративні порушення за ч. 1 ст. 204 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Роздільнський ВП.

Залиште свій коментар