Першість Одеської області з гандболу

У Чорноморську пройшла відкрита Першість Одеської області з гандболу серед юнаків молодшого віку пам’яті заслуженого тренера УРСР В.Ю. Оркіса. Команда Роздільнянської ДЮСШ у складі: Іллі Григор’єва, Єгора Геращенка, Дениса Нестєрова, Влада Кіндракевича, Влада Нерянова, Юрія Кушніра, Іллі Веретянного, Влада Демянчука, Еріка Шишканова, Артура Веретянного, Віктора Пекарського, Назара Вахновського, взяла участь у цих змаганнях.

Ігри проходили на відкритому майданчику, де було дуже спекотно. У перший день гра була з командою із Києва. Завдяки бійцівському характеру наша команда перемогла досвідчених суперників з рахунком 8:6. Відмінно зіграв воротар команди Єгор Геращенко, який захищав свої ворота від сильних кидків київської команди. Були ще перемоги, але були й поразки.

У підсумку команда Роздільнянської ДЮСШ посіла ІІІ місце та була нагороджена бронзовими медалями і грамотами. Кращими гравцями були визнані Денис Нестєров та Єгор Геращенко. Підготувала команду до змагань тренервикладач Роздільнянської ДЮСШ Анна Шкульова.

Н. ВЕРЕТЯННА, голова батьківського комітету відділення гандболу Роздільнянської

 

Залиште свій коментар