З турботою про маленьких яковлівчан

Нещодавно у яковлівському дитячому садочку «Пролісок» відбувся цікавий та змістовний захід – День відкритих дверей. Зранку тут було людно та гамірно.

Серед гостей, яких почесно зустрічав колектив садочка, на чолі із завідуючою С.А. Литвинюк, були сільський голова В.С. Павличенко, директор Яковлівської ЗОШ Л.О. Бойченко, заступник директора з навчально-виховної роботи школи А.М. Реклізон, завідуюча Будинком культури с. Яковлівка Т.Б. Айдарашвілі, майбутні вихованці цього ДНЗ та їх батьки. Для гостей талановитими та відданими своїй роботі вихователями були підготовлені тематичні заняття у різних вікових групах. Під час них дошкільнята показали свої вміння, ще раз довели, що в садочку вони мають змогу розвиватися, отримують перші ази науки та готуються до навчання у школі.

Далі на всіх гостей чекали веселі спортивні змагання, до яких батьки та діти готувались особливо відповідально. Такий спортивний захід у «Проліску» вже став традицією, і цього року вдався на славу, залишивши море позитивних вражень, як у учасників, так і у гостей.

Сільський голова В.С. Павличенко, звертаючись до присутніх, зазначила, що сільська рада робить все можливе і неможливе для розвитку підростаючого покоління. Постійну підтримку та турботу з боку органу місцевого самоврядування відчувають не лише колектив та вихованці ДНЗ «Пролісок», а й вся сільська дітвора. Так, восени минулого року на території сільради були облаштовані три сучасні дитячі ігрові майданчики. Особливо пишається сільський голова тим, як підтримали цю добру справу мешканці села Ангелінівка. Після появи там таких дитячих майданчиків батьки місцевої дітвори, за ініціативи Наталії Жимжим, зібрались та власними силами подбали про благоустрій ділянки, на якій він розташувався. Спільними зусиллями огородили майданчик скатами, висадили навколо нього 120 дерев, щоб дітки гралися у затінку та затишку. Зелені насадження обробляються та поливаються завдяки підтримці підприємця, депутата сільської ради Олександра Реклізона.

Ось так, спільними зусиллями на території Яковлівської сільради дбають про активне дозвілля та розвиток підростаючого покоління – майбутнього села.

Юлія ГАНГАН.

Залиште свій коментар