РОЗШУК БАТЬКІВ ДИТИНИ

16 грудня 2016 року, згідно акту органу внутрішніх справ України та закладу охорони здоров’я про підкинуту чи знайдену дитину, до КЗ «Притулок для дітей «Світанок» служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації” була доставлена дівчинка на ім’я Тетяна. Дитина була знайдена за адресою: м. Одеса, вул. Базарна, 29, у двірників, які доглядали за нею п’ять днів.

На вигляд дівчинці 4-5 років, вага – 12 кг., зріст – 98 см. Волосся русяве, очі сірого кольору, верхня губа деформована. Була одягнена в сині джинси, рожеві кросівки, рожеву кофту, чорну дублянку.

Зі слів дитини стало відомо, що їй 5 років. Маму звуть Любов, і їй 37 років, а батька Геннадій. До м. Одеси вона приїхала разом з матір’ю з  м. Роздільна, Одеської області. Також дівчинка повідомила що, мама зловживає алкогольними напоями.

 Адміністрацією КЗ «Притулок для дітей «Світанок» служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації” були направлені всі необхідні запити щодо встановлення особи дитини, проте жодної інформації до цього часу не надано.

 У разі наявності будь-яких відомостей про дитину та її родичів просимо невідкладно повідомити службу у справах дітей  Роздільнянської районної державної адміністрації за тел. (04853) 51527

 

Залиште свій коментар