Перед людською добротою відступають негаразди

Нещодавно Одещину накрив потужний циклон, який приніс дощову, з мокрим снігом, погоду. Снігопад та хуртовина занесли усі під’їзди до нашого невеличкого села Бурдівка. Село було знеструмлене саме у святкові дні– Хрещення Господа Бога і Спасителя Ісуса Христа. Негода випробовувала мешканців.

Але місцеві мешканці, за натурою – добрі та сердечні, разом встали проти негоди, повернули сільських мешканців до цивілізованого життя, свята, душевних радощів, розваг.

19 січня були розчищені всі дороги села та під’їзди до нього завдяки піклуванню О.Й. Турчука, представника ТОВ «Зоря-2011» та трактористів М.І. Петришина, М.М. Кучеренка, М.М. Степаненка, директора КП «Мрія».

А 20 січня молоді чоловіки, випускники Бурдівської ЗОШ, та небайдужі люди, очолювані спеціалістом-електриком В.Г. Оріненком доклали всіх зусиль, щоб відновити постачання електричного струму до кожної домівки в селі на відміну від Роздільнянського РЕМу. Районна бригада приїхала до нашого села відпочити біля підстанції, зігрітися оковитою та проявити свій нецензурний лексикон.

Від імені мешканців села хочу висловити подяку всім, хто попіклувався і відновив життєдіяльність нашого населеного пункту. Це: М. Панчев, Г. Козинець, Р. Новак, С. Новак, Ю. Охріменко, М. Такій, М. Житнік, В. Матійчук, О. Палій, М. Степаненко, С. Трофименко, Р. Шевченко, В. Покотілов, М. Новацький (пробачте, якщо не всіх назвала).

І засяяло наше село, освячене людською добротою та святою водою настоятеля храму батюшки Олександра. Відчули односельці радість свята Водохреща. Низький уклін вам!

З повагою та вдячністю від імені мешканців с. Бурдівка Л. МАРТИНЮК, вчителька-пенсіонерка.

.

Залиште свій коментар