Шановні мешканці сіл Благодатне та Калантаївка!

Повідомляємо, що 16 квітня 2018 року б 14.00 будуть проведені громадські слухання, відповідно до ч. 3 ст. 21 ЗУкраїни «Про регулювання містобудівної діяльності», з питання розгляду генеральних планів поєднаних з планом зонування території населеного пункту с. Благодатне та с. Калантаївка Кіровської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, на підставі рішення Кіровської сільської ради № 111-VII від 3.10.2017 року.

Генеральні плани, поєднані з планом зонування території населених пунктів с. Благодатне та с. Калантаївка, розроблені з метою: обґрунтування довгострокової стратегії планування і забудови території с. Благодатне та с. Калантаївка; визначення принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; підготовка пропозиції щодо удосконалення системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини.

Замовник генерального плану – Кіровська сільська рада, виконавець – ТОВ «Проектне бюро «Базис».

Місце проведення громадських слухань – приміщення Будинку культури с. Калантаївка

Пропозиції громадськості подаються в письмовій формі (згідно з п. 7 Постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні») до Кіровської сільської ради. Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими, з посиланням на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Запрошуємо всіх небайдужих громадян взяти безпосередню участь у розгляді генерального плану, поєднаного з планом зонування населеного пункту с. Благодатне та с. Калантаївка.

Кіровська сільська рада.

Залиште свій коментар