«Прискорена пошта»

З 1 вересня 2016 року Укрпошта розширила межі надання послуги з доставки відправлень «Прискорена пошта». Відтепер і жителі районних центів та міст обласного значення можуть користуватися цією експрес-послугою від «Укрпошти». На сьогодні прийом відправлень «Прискорена пошта» здійснюється в 957  відділеннях поштового зв’язку.

Відправлення «Прискорена пошта» можуть бути адресовані: обласні центри України, м. Київ – на адресу за місцем проживання отримувача або до будь-якого відділення поштового зв’язку; районні центри та міста обласного значення – на адреси ВПЗ.

Як і раніше, «Укрпошта» гарантовано дотримується заявлених строків пересилання. Якщо відправлення було прийняте у поштовому відділенні до 12 години та пересилається в межах обласного центру (м. Київ), то адресат отримає його в той же день. У разі надсилання відправлення після 12 години, термін доставки становитиме один робочий день. Термін пересилання між обласними центрами та районами становить від 1 до 4 робочих днів.

Послуга «Прискорена пошта» розроблена з урахуванням важливих для користувача факторів – швидкість доставки, співвідношення ціни та якості. Пересилання відправлення може здійснюватися за кількома принципами, зокрема «склад – склад», «двері – склад», «двері – двері» та «склад – двері».

Для спрощення процесу отримання послуги на сайті Укрпошти створено «Особистий кабінет», за допомогою якого користувач може не тільки замовити послугу відправлення прискореної пошти викликавши кур’єра, але й заповнити усі необхідні документи, розрахувати тариф та строки відправлення. Інформація, яку надає користувач на сторінці, є конфіденційною і не розголошується.

Клієнти «Укрпошти» також мають можливість отримувати відправлення «Прискорена пошта» в сільських поштових відділеннях за принципом складу.

Пресцентр «Укрпошти».

 

Залиште свій коментар