Допомагати дітям завжди приємно

Розпочали свою роботу дитячі садочки району. Оновлені приміщення, дитячі групи, облаштовані дитячі майданчики – все готово для зустрічі вихованців. Але, як правило, чимало проблем лишаються невирішеними, та й не завжди вистачає коштів задовольнити усі потреби закладу. І добре, що є люди, які відгукуються та йдуть на допомогу. Минулого четверга ми завітали до дитячого навчального закладу «Ромашка», що у Роздільній. Ось що нам повідала завідуюча садочком Олена Анатоліївна Ловченко: “Інколи бувають перебої із постачанням води. На харчоблоці у нас є велика ємкість із водою, а от у вбиральнях – відсутні. Це викликає певні незручності. До цього користувалися виварками радянських часів, але вони вже геть вийшли із ладу – всередині іржаві, а зовні постійно лущиться фарба, та й вигляд зовсім не естетичний. Батьківській комітет дитячого навчального закладу звернувся із проханням до депутата районної ради С.В. Маслова щодо придбання харчових ємностей для води. Сергій Вікторович відреагував на прохання та придбав для дитсадка чотири баки для використання у побуті. Адміністрація та батьківській комітет закладу щиро вдячні депутату за надану допомогу у вирішенні даного питання”.

Окрім придбання ємностей для води, Сергій Вікторович поцікавився станом справ у закладі. Виявивши, що після шквального дощу із градом із ладу вийшла камера відеоспостереження, миттєво відреагував на прохання завідуючої та надав матеріальну допомогу на її заміну. Як зазначив С.В. Маслов: «Допомагати дітям завжди приємно, адже діти – це наше майбутнє!».

P.S. У вересні дитячий садок «Ромашка» святкуватиме своє 70-річчя від дня заснування, на даний час тривають підготовчі роботи для гідного проведення заходу.

 

Залиште свій коментар