На варті рубежів

24 липня в Білгород-Дністровському прикордонному загоні відбулась урочиста подія: семеро військовослужбовців, які виявили бажання вступити на контрактну службу до лав Державної прикордонної служби України, склали присягу на вірність українському народові, з них шестеро дівчат.

Прикордонники урочисто присягнули обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність. Церемонія прийняття Військової присяги на вірність українському народові пройшла на плацу Білгород-Дністровського загону, де вишикувався увесь персонал загону.

Усі новачки-контрактники – жителі Одещини. Військовослужбовці, які на службу прийшли з цивільного життя, виконуватимуть завдання, пов’язані з охороною державного кордону України. Вони продовжуватимуть втілювати у життя прикордонні традиції служіння Вітчизні та захисту своєї землі та свого народу у відділах прикордонної служби: “Степанівка”, “Лиманське”, “Старокозаче”, “Фараонівка”, “Крутоярівка” та безпосередньо при управлінні прикордонного загону в м. Білгород-Дністровський.

З початку 2017 року до великої прикордонної родини Білгород-Дністровського загону приєдналися вже понад 60 юнаків, з яких 13 дівчат.

Хочеться звернутися до молодого поповнення: з цього дня ви стаєте повноправними військовослужбовцями. Бажаємо вам здоров’я, наснаги і успіхів у нелегкій та відповідальній справі служіння Україні!

Іван Іванчук,

помічник начальника Білгород-Дністровського прикордонного загону – начальник прес-служби.

Залиште свій коментар