На Одещині виявили контрафактну алкогольну продукцію

Прикордонники та співробітники поліції під час обшуків помешкань на Одещині виявили близько 800 літрів фальсифікованої алкогольної продукції на 130 тисяч грн.

Вчора прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління, Білгород – Дністровського прикордонного загону та Управління захисту економіки Нацполіції в Одеській області, провели санкціоновані обшуки у декількох приватних помешканнях жителів прикордонних населених пунктів Роздільнянського та Біляївського районів Одеської області, що підозрюються у протиправній діяльності.

За результатами проведених заходів правоохоронці виявили та вилучили 530 л. спирту, 250 л. готової до реалізації алкогольної продукції, 60 пляшок алкоголю контрафактного виробництва з кустарно виготовленими марками акцизного збору, обладнання та інгредієнти для виготовлення фальсифікованого алкоголю, 100 пачок тютюнових виробів іноземного виробництва без акцизних марок.

Попередня сума вилучених товарів склала близько 130 тисяч грн. Наразі продовжуються заходи щодо встановлення усіх причетних до протиправної діяльності осіб.

Іван Іванчук, помічник начальника Білгород – Дністровського

прикордонного загону – начальник прес-служби.

 

 

Залиште свій коментар