Користь санаторного лікування для майбутніх мам

Ні для кого не секрет, що в останні роки в Україні спостерігається погіршення репродуктивного здоров’я жінок. Шалений темп життя, забруднена екологія, негативні фактори соціального середовища, негативні спадкові чинники. В зв’язку з цим дуже актуальними на сьогодні є шляхи і програми оздоровлення жінок, а особливої уваги потребують майбутні матусі.

Під час вагітності чутливість нервової системи жінок загострюється, спілкування з оточуючими не завжди проходить на позитиві, і навіть маленькі неприємності можуть призвести до нервового зриву. До того ж повсякденні домашні справи вимагають чималих фізичних і емоційних навантажень. Як наслідок – погіршення їх стану здоров’я, а також зростання числа патологічних пологів. Найстрашніше те, що все це може позначитись на здоров’ї та розвитку майбутньої дитини.

Тож постає питання: як народити здорового малюка та не дати своєму організму ослабнути? Санаторій – це саме те місце, в якому жінка може повноцінно оздоровити та підготувати свій організм до пологів. Кожна працююча вагітна жінка у термін з 12 по 32 тиждень має можливість безкоштовно пройти реабілітацію в санаторії. Для отримання відомостей щодо направлення на лікування їй достатньо звернутись до свого лікаря-гінеколога за місцем обліку або зателефонувати у Роздільнянську міжрайонну виконавчу дирекцію Одеського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності виконавчу дирекцію за тел. 3-24-75, 5-00-42.

В санаторії застосовуються спеціальні програми, режим дня та процедури, підлаштовані під потреби майбутніх матусь. Тільки тут жінка отримає неперевершене поєднання постійного спостереження лікаря-акушера та оздоровчих лікувальних процедур.

Санаторій «Лермонтовський» розташований у власному парку на мальовничому березі Чорного моря в центрі Одеси. Оздоровниця уже понад 100 років приймає на лікування та реабілітацію хворих з усієї України. Майбутні мами живуть в санаторії  в комфорті і тиші, захищені від перевантажень і стресових ситуацій.

У відділенні реабілітації вагітних за пацієнтками наглядають уважний кваліфікований персонал та лікарі вищої категорії. У комплексній терапії застосовують кліматолікування, дієтотерапію, лікувальну фізкультуру в залі та басейні, психотерапію, апаратну фізіотерапію, лікувальний масаж, бальнеотерапію, у невідкладних станах  – медикаментозну терапію.

Тож, майбутні матусі, запрошуємо вас насолодитись комфортним оздоровленням у санаторії без жодних фінансових затрат.

Бажаємо народити здорових малюків і відчути справжню радість материнства.

Директор Роздільнянської  МРВД   Т.І. Сюмак.

Залиште свій коментар