Громадяни здають зброю до Роздільнянського відділу поліції

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів в Роздільнянський ВП ГУНП в Одеській області звернулися три особи, які  здали зброю.

Так, 55-річний мешканець с. Новоселівка добровільно видав співробітникам мисливську гладкоствольну рушницю. Зазначена зброя в подальшому може бути оформлена на даного громадянина за його заявою. Оформлення відповідних документів дозволить власнику користуватися зброєю на законних підставах.

Також, керуюча філією – Одеського обласного управління АТ «ОЩАДБАНК» здала для подальшого знищення непридатну для використання відомчу вогнепальну зброю пістолет «ТТ» калібру 7,62 та два магазини до нього.

05.04.2018 року 45-річний мешканець м. Роздільна добровільно видав газовий револьвер «ТОЗ-105-3».

Правоохоронці нагадують, що місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів триватиме до кінця квітня. Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів,вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, відповідно до вимог статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Роздільнянський ВП ГУНП в Одеській області. 

Залиште свій коментар