Горе-палії

Працівники поліції за підозрою у вчиненні підпалу затримали двох жителів району, які в стані алкогольного сп’яніння вирішили розважитись. Об’єктом розваг була обрана дерев’яна спостережлива вежа прикордонної служби «Кучурган».

5 березня до чергової частини Роздільнянського відділу поліції надійшло повідомлення від начальника військово-прикордонної служби «Кучурган», про те, що співробітниками прикордонної служби затримано двох чоловіків, які здійснили підпал дерев’яної спостережливої вежі на ділянці прикордонної служби.

Одразу на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції, на чолі з керівництвом відділу, для вивчення обставин пригоди. Першочерговими слідчими заходами були встановлені особи зловмисників. Ними виявилися місцеві мешканці с. Кучурган, які зізналися в скоєному, однак причину підпалу пояснити не змогли, посилаючись на те, що перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння та не розуміли, що коїли.

Наразі горе-паліїв затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їм загрожує покарання, згідно з ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Тепер у них буде час подумати, які розваги обирати та до чого призводить надмірне вживання алкоголю.

Роздільнянський відділ поліції ГУНП України в Одеській області.

 

Залиште свій коментар