Дорогі наші читачі!

Ось вже й настав 2017 рік – рік Вогняного Півня. Кожен із нас в очікуванні нових звершень, позитивних змін, процвітання країни та мирного неба над головою.

Із початком кожного нового року колектив районної газети «Вперед» з великим трепетом очікує вісточку від поштового відділення про кількість передплатників районного часопису. Адже це один із найвагоміших показників задоволення потреб наших читачів. Ми завжди намагаємось бути якомога більше потрібними для кожного громадянина, доводити до відома основні події Роздільнянського району, вагомі здобутки наших земляків у різних сферах, висвітлювати соціально значущі питання.

Цього разу, як і торік, на наших передплатників очікує ще й подарунок. Сподіваємось він вам стане до вподоби.

І ось, отримавши інформацію від наших партнерів, із гордістю заявляємо –  маємо тираж майже три з половиною тисячі! І це лише початок року!

Користуючись нагодою, хочу висловити подяку всім, хто долучився до проведення передплатної кампанії. В першу чергу, це працівники поштових відділень нашого району. Завдячую також керівникам та депутатам органів місцевого самоврядування, очільникам підприємств, організацій та установ, які долучились та всебічно сприяли у проведенні передплати районки. Велика вдячність депутатам Одеської обласної ради В.В. Фініку та В.М. Саутьонкову, які подбали про наявність газети «Вперед» у домівках ста найактивніших членів ГО «Асоціація інвалідів Роздільнянського району».

Бажаю усім нашим шанувальникам читати у районній газеті «Вперед» лише про хороші новини, нові досягнення та позитивні зрушення.

З повагою Наталія Буковська, головний редактор газети «Вперед».

Залиште свій коментар