Допоможемо поліції зробити наше життя безпечнішим

В період з 22 квітня по 22 травня на території Одеської області проводяться профілактичні заходи, спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації, виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

Вказані заходи постійно вживаються поліцією з метою припинення неконтрольованого розповсюдження зброї, боєприпасів, вибухових речовин і спеціальних засобів, профілактики злочинів з їх використанням, а також реєстрації мисливської та газової зброї, що незаконно зберігається у громадян. Якісне проведення цих заходів не можливе також і без всебічної підтримки та допомоги громадськості.

Поліція звертається до мешканців міста  з пропозицією щодо необхідності здачі зброї, боєприпасів і вибухових речовин.

При цьому придатну для подальшого використання мисливську вогнепальну зброю, газові пістолети і револьвери, холодну зброю, а також спеціальні засоби травматичної дії вітчизняного виробництва, громадяни можуть зареєструвати в особисте користування.

З вищевказаних питань звертайтеся до Роздільнянського відділу поліції за адресою: м. Роздільна, вул. Ярослава Мудрого, 5. Телефон чергової частини: 5-04-42, м. тел. 0950036606.

Роздільнянський ВП ГУНП в Одеській області.

Залиште свій коментар