Талановиті діти – майбутнє України

Не існує безталанних дітей – такої думки дотримуються відомі педагоги й філософи усіх часів і народів. “У кожній людині є сонце, тільки дайте йому світити”, – вважав Сократ. Талановита дитина, як яскрава зірка на небосхилі, вимагає до себе особливої уваги.

У Центрі творчості дітей та учнівської молоді, під керівництвом Заслуженого робітника освіти України А. Є. Берш, з обдарованими дітьми займаються системно й цілеспрямовано, плекають їх таланти і сміливо ведуть їх до перемоги. Наприкінці лютого з перемогою та нагородами повернулися наші вихованці з Всеукраїнського вокально-хореографічного фестивалю «Золотий берег», який відбувся в м. Одеса.

Ми щиро вітаємо лауреатів І ступеню хореографічний колектив «Перлина» з хореографічною постановою « Кантрі» (керівник В.В. Оніщенко, концертмейстер А.О. Смєлова) та лауреатів ІІ ступеню став теж наш колектив «Аєліта» з хореографічними постановками «Танго» та «Обійми»(керівник І.В. Щур, концертмейстер Л.В. Велика). Незважаючи на те, що були гідні суперники ,і їх було не мало, у яких були також дуже цікаві та гарні хореографічні постановки, наші колективи стали переможцями! Приємно було те, що більшість нагород вибороли також наші вихованці вокальної студії, під керівництвом О.В. Попової. Дипломом лауреата І ступеня нагороджені Ірина Десятниченко, Юлія Джупіна та Анна Познякова. Лауреатами ІІ ступеня стали дзвінкоголосий ансамбль «Забава» та солістка вокальної студії Олена Шишова. Приємно і те, що всі наші солісти отримали сертифікат на радіоротацію своєї пісні,а Юлія Джупіна отримала сертифікат на зйомку відеокліпа.

Розмаїття номерів, кольоровість костюмів (велика подяка нашому костюмеру І.С. Баранович) та майстерність наших вихованців вражали журі, які аплодували нашим конкурсантам.

На кожному кроці ми бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих, але кожному з них приділяють неабияку увагу наші керівники гуртків та студій, піклуючись про них, щоб вони перетворилися на гарну, повну сил зірку, яка буде нас радувати своїми успіхами. Завдяки наполегливій праці і вихованців і керівників, тривалих репетицій, злагодженій та дружній роботі усього творчого колективу ЦТДУМ допомагає дітям здійснювати свої мрії. Тож, будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а дорослі, які взялися за таку благородну справу, будуть їм у цьому допомагати. І на українському мистецькому олімпі щороку з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше та прославлятимуть наше місто. Кожна дитина талановита, головне – допомогти їй знайти себе…

Олена Дубецька, культорганізатор ЦТДУМ.

Залиште свій коментар