Таємниця твого імені. Не забудьте привітати рідних

15 січня – Павло (походить від «паулюс», що перекладається з латинської як «маленький»).

Значення імені Павло розкривається в особистісних якостях, властивих цій людині. Павлу властиве співчуття, співпереживання іншим людям. Він щирий, вміє слухати і зберігати чужі секрети і таємниці.

Павлу властива хороша інтуїція, товариськість і схильність до філософських розмірковувань. При вирішенні проблем Павло не йде напролом, а шукає обхідні шляхи. Він досить терплячий і вміє чекати.

З віком Павло кілька стає меркантильним, переслідує власні інтереси, шукає вигоду. Він вміє виробляти потрібне враження на оточуючих людей. Хороша пам’ять і високий інтелект дозволяють Павлу без праці просуватися по кар’єрних сходах.

Хоч Павло і є по своїй суті домашнім людиною, але в ньому є тяга до подорожей. Він допитливий, але здивувати його чим-небудь досить складно. Павло – щедрий любитель жінок. Він може бути романтичним і сентиментальним, вміє проявляти ніжність, турботу і ласку.

У Павла добре розвинені ораторські здібності. Він може стати прекрасним телеведучим, журналістом або викладачем.

16 січня – Ірина (ім’я має давньогрецьке походження, означає “мир, спокій”).

В дитячі роки Ірина – самостійна й рішуча. Прагне більше перебувати в товаристві батька, ніж матері. Має гарні здібності, і навчання не потребує від неї особливих зусиль. Здатна реально підходити до оцінки навколишньої її дійсності. Любить читати фантастичні романи й детективи, захоплюється спортом. Проливати сльози, співпереживаючи героям книги, ніколи не буде, тому що почуття сентиментальності їй не властиве, навпаки, у її характері присутня жорстокість.

Товариська, швидко встановлює контакт із незнайомими людьми. У компанії поводиться вільно, не відмовиться випити вина. Краще почуває себе серед чоловіків, у жіночому товаристві їй стає нудно.

До вибору чоловіка Ірина підходить ґрунтовно. Буде відданою, вірною дружиною й буде користуватися повагою чоловіка й дітей. У заміжжі Ірина ніколи не підкоряє повністю своє життя інтересам чоловіка й домівці.

18 січня – Поліна (з латинської перекладається як «маленька»).

Маленька Поліна росте дуже доброю, чуйною, поступливою дівчиною. Вона намагається всім допомогти, нікого не образити. Як правило, Поліна надзвичайно охайна, іноді навіть занадто. У шкільні роки дівчинка часто буває першою помічницею вчителів і батьків.

Поліна веде активний спосіб життя, легко йде на контакт з оточуючими. Вона вміє зачарувати співрозмовника. Але, в той же час, часто їй дуже важко завести нове знайомство або почати незнайому справу.

Поліна відрізняється великим терпінням. Вона дуже терпима до оточуючих, намагається бачити в людях тільки хороше, не помічати їх недоліки. Любить бути в курсі всіх подій культурного, політичного, інтелектуального життя суспільства. Тому її нерідко можна побачити на виставках, модних показах, у театрі.

Хоча часто Поліну вважають дуже діяльною особливою, вона не сильно прагне працювати. Для повсякденного праці дівчині не вистачає наполегливості та терпіння. Вона не має особливого бажання просуватися по кар’єрних сходах. Поліна може бути успішним журналістом або рекламним агентом.

Дівчина з таким ім’ям інтереси сім’ї ставить вище власних. Вона відрізняється вірністю. З неї виходить прекрасна мама, яка живе справами дітей, займається їх вихованням, відвідує батьківські збори.

20 січня – Іван (на івриті звучить як Йоханан, що в перекладі означає «буде помилуваний», «Бог пожалів»).

Маленький Іван – дуже серйозний і відповідальний малюк. Він із задоволенням буде виконувати дані йому «дорослі» доручення, відчуваючи при цьому свою значимість і зрілість.

У Івана розвинене почуття справедливості, він вірний і надійний товариш, який завжди прийде на допомогу і ніколи не залишить у біді. Іван може пробачити образу, завдану йому людиною, яку він поважає і любить, а от своєму ворогові він ніколи не пробачить нанесену образу і рано чи пізно помститься.

Характеристика імені Іван дозволяє припустити, що володар цього імені розважливий чоловік, який ніколи не діє навмання, а завжди прораховує всі наслідки своїх дій. У професії Іван воліє досягати керівних посад. У Івана важкий характер, він може бути дещо агресивним, імпульсивним і пихатим.

21 січня – Василина (означає «володарка», «дружина царя»).

Маленька Василина – дуже весела дитина, вона, як сонячний промінчик, радує всіх оточуючих, ні хвилинки не сидить на місці та завжди готова допомогти всім, хто потрапив у біду. За доброту, прагнення захищати слабких, уміння співпереживати і співчувати Василину люблять всі, хто її знає. У той же час дівчинка іноді проявляє деяку впертість. Якщо вже вона вирішила щось зробити, обов’язково доб’ється свого, незважаючи на заборони батьків, думку оточуючих і прийдешні наслідки свого вчинку.

Жінка з таким ім’ям завжди прагне бути ідеальною в очах оточуючих. Їй дуже важко визнати свої помилки і недоліки.

Василина дуже любить спілкуватися з людьми. Природні чарівність, уміння знаходити спільні теми з незнайомим співрозмовником і зовнішня привабливість дозволяють їй легко розташувати до себе людину і навіть викликати його на відвертість. Василина вибирає таку професію, яка дасть їй можливість допомагати іншим.

Так як Василина завжди прагне допомогти всім і кожному, часом вона забуває про себе, про необхідність відпочити від справ і турбот, що негативно позначається на її здоров’ї та призводить до розумово-психічної та фізичної перевтоми.

 

Залиште свій коментар