Що чекати наступного тижня? Гороскоп на кожен день (4.02. – 10.02.2019)

ГОРОСКОП на тиждень 4 – 10 лютого

Понеділок

Вам допоможуть вищі інстанції та люди. Займайтеся організаційними питаннями – в іншому чогось важливого зробити не вдасться. Сьогодні краще передоручити основні справи іншим або відкласти їх.

Вівторок

Сьогодні краще не починати нічого важливого. Не перевантажуйте організм шкідливими процедурами або речовинами. Взаємини краще не чіпати, уникати моментів конфронтації.

Середа

Цей день особливо доречний для вирішення комерційних питань. Можна вдало продати нерухоме майно. Серйозних перешкод у здійсненні особистих планів не очікується.

Четвер

День дарує велику енергію та міцну пам’ять. Налаштовуйте взаємини та вносьте зміни в життя. Хоча можливі деякі конфлікти, але ситуація може спокійно вирішитися на вашу користь. Невідповідний час, щоб вирушати в далеку дорогу.

П’ятниця

Гарний день для навчання й пошуків потрібної інформації, але не підходить для вирішення комерційних питань і поїздок. В особистих взаєминах потрібно зберегти стабільність, створювати затишок. Краще не шукати нових пригод.

Субота

Ви потрапили в центр шляхів, що дають енергію життю. Намагайтесь одержати  вигоду від цього дня. Ви досягнете успіху в тих справах, у які вкладете енергію. Трохи менше можливостей буде тільки в коханні.

Неділя

Можуть руйнуватись особисті надії та плани. Але вам пощастить у матеріальному плані. Будьте активні, але все-таки варто бути дуже уважними та не розслаблюватися.

 

Залиште свій коментар