Христос народився!  Славімо Його!

Дорогі брати і сестри! 

Відбулося велике дійство. Коли зійшла, засяяла  перша зірка, янголи спустились з неба  і сповістили чудесну новину ­ до простих людей, до кожної  родини, до кожної оселі прийшов Спаситель,  народився Ісус Христос. Він прийшов з безмежної любові до всіх  нас віддати своє земне життя на відкуплення  від первородного гріха. За тих, хто у вірі християнській.

Ісус  дійсно народився в наших серцях. І тепер тільки  від нас самих залежить, чи  залишиться Він у наших серцях, чим віддячимо за цю праведну  безмежну любов і безцінну жертву, аби  повсякчас бути осяяними  незгасимим світлом   Слави Всевишнього. Нам треба зростати до Його незбагненної  любові власним праведним життям, добрими намірами, зберігати скарб віри у славу Христа. Він чекає, щоб ми впустили Ісуса у своє серце і тоді будемо з Господом, маючи надію на Царство небесне, життя вічне.

Різдво Христове ­ це час переосмислення свого життя, звіряння його з християнськими принципами. Це важливий і відповідальний час перетворення сили тривоги, страху на силу віри, надії та любові.

Дорогі брати і сестри! Бажаю вам постійно перебувати у любові Ісуса Христа, щоб Він завжди дарував нам радість своєї живої присутності, щоб ми ставали ближчими до Творця.  Будьмо гідні безцінної святої жертви за нас, житимемо у мирі та злагоді, як заповідав наш Спаситель.

Різдво Христове ­ це час для перетворення  сили зневіри, страху, неспокою на Царство небесне, на вічне життя.

З Різдвом Христовим вас, дорогі брати і сестри! Бажаю миру у вашому домі, віри, надії та любові. Нехай оживе Ісус Христос у кожній оселі, у кожній людині.

Настоятель Роздільнянської парафії римо­католицької церкви Божого Милосердя Ян  Даргевич

Залиште свій коментар